Rok 2018 s muzikálem Nestříhat! i s jinými

15.11.2018 11:55

V roce 2018 jsme hráli především naši největší novinku, muzikál Nestříhat! 

Poprvé jsme vystupovali na Slovensku v Šulekovu na zimním turné. A měli jsme skvělé publikum. už jste někdy hráli před Spidermanem, mimoněm, princem, medvědem, Mickey Mousem a dalšími? my ano, protože hned po našem představení následoval karneval. Jen ten farář byl pravý. Vystoupení před dětmi, které se těší na karneval, nebylo zcela ideální a rozhodli jsme se ve vhodném ístě představení ukončit. Druhý den v kostele s Gedeónem už bylo vše bez problémů a diváci navzdory jazykové bariéře rozuměli.

Absolvovali jsme také výlet do Horažďovic, kde jsme odehráli muzikál Nestříhat! Zajímavé představení jsme prožili v Hoješíně, kde jsme na klášterní zahradě odehráli představení Gedeon, které zakončilo tam probíhající tábor se stejným tématem.

V roce 2018 jsme bojovali s indispozicemi některých základních postav, svého druhorozeného syna porodila Jana Zemanová a zdravotní komplikace se nevyhnuly ani Tomášovi, představiteli Samsona, jeho hlavní roli se bleskurychle naučil Tomáš Lerch, kterému děkujeme za skvělý záskok.